دونر بخشی از یک فرهنگ غذایی کشور ترکیه هست که عقبه صدها ساله دارد و به طور طبیعی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای این کشور محسوب می شود. در این مقاله به شما کمک می کینم تا از بین هزاران دونر فروشی بهترین ها را هوشمندانه و با اطلاعات قبلی انتخاب کنید تا لذت واقعی این غذای خوشمزه را تجربه کنید.
رستوران دونر کارادنیز در بشیکتاش
عاصم اوستا سرآشپز رستوران دونر کارادنیز (Karadeniz Döner)یکی از بهترین دونر کباب های استانبول را سرو میکند. این رستوران قدیمی که بیش از 50سال است در محله ی بشیکتاش کباب های لذیذ را به مردم ارائه میدهد، گوشت را به سبک دریای سیاه سرو میکند .بیرون رستوران همیشه یک صف طولانی وجود دارد و عجیب نیست که این رستوران
روزانه100 کیلوگرم گوشت بره یا گوساله سفارش میدهد.
عاصم اوستا، سال هاست که همین کیفیت را در این رستوران کوچک در بشیکتاش استانبول حفظ کرده است.
دونرچی شاهین اوستا (Dönerci Şahin Usta)
در بازار بزرگ استانبول مکانی است که نام آن اغلب زمانی که مردم به دنبال بهترین کباب ترکی در استانبول هستند شنیده میشود. عطر ادویه ها، شلوغی و تردد مردمی که در هر
گوشه ی بازار بزرگ به زندگی روزمره ی خود میپردازند، به اندازه ی کافی هیجان انگیز است. مکانی که در آن غذای خوب با کیفیت عالی و نان تازه ارائه میشود.
اگر به دنبال مکانی هستید که منوی وسیعی را ارائه دهد، اینجا جای شما نیست. در اینجا چیزی به نام منو و جایی برای نشستن، میز و سرویس وجود ندارد. در این مکان فقط بهترین دونر کباب و نان تازه سرو میشود.