استانبول، شهری با فرهنگ غنی و تاریخی است که در آن غذاهای خوشمزه ای همچون باقلوا وجود دارد.
همچنین استانبول پر از فروشگاههای باقلوا با کیفیت بالا است که هر کدام از این فروشگاهها خصوصیات منحصر به فرد خود را دارند و تجربهی خرید باقلوا از آنها، یکی از لذتبخشترین تجربیات سفر به استانبول خواهد بود.
در این مقاله به بررسی بهترین باقلواهای استانبول میپردازیم :
اگر در اطراف تکسیم به دنبال باقلوا هستید، می توانید مغازه های قدیمی خیابان استقلال یا کاراکوی را امتحان کنید. اما برای کسانی که در سمت آسیایی شهر استانبول اقامت دارند، منطقه کادیکوی Kadikoy بهترین گزینه است.
فروشگاه های زنجیره ای باقلوا حافظ مصطفی
از جمله بهترین باقلوا فروشی های استانبول هستند که در خیابان استقلال وpera /
uskudarمنطقه هوبیار و حمیدیه جادسی قرار دارد و علاوه بر انواع باقلوا به داشتن شیرینی و دسرهای متنوع و فوق العاده مثل راحت الحلقوم و آب نبات های میوه ای معروف است.
این باقلوا فروشی یکی از باکیفیت ترین و تازه ترین باقلواهای استانبول را دارد و میتوانید در هر شعبه آن، از خرید بهترین باقلوا ترکی اطمینان داشته باشید.
باقلوای کاراکوی گولواغلو Karaköy Güllüoğlu
یکی از نام هایی که در استانبول در کنار باقلوا زیاد خواهید دید کاراکوی گولواغلو است. این برند از قرن 18تا امروز پابرجاست و در تمام مدت توسط خانواده گولواغلوGüllüoğlu اداره می شده.
آن ها باقلوای سنتی را با استفاده از بادام زمینی شهر قاضیآنتپ و گردو از شهر کاراحیصار تهیه میکنند.
اما برخی شیرینی های مخصوص این باقلوا فروشی را باید تا زمانی که در آنجا هستید امتحان کنید. به عنوان مثال، باقلوای شوبیت şöbiyet و باقلوای شکلاتی هر دو به دلیل طعم کاملا متفاوت و بی نظیر ارزش امتحان کردن را دارند.
این باقلوا فروشی در چند قدمی میدان تکسیم، خیابان استقلال و برج گالاتا قرار دارد.
رستوران حمدی Hamdi Restaurant
رستوران حمدی در محله امینونو Eminonu قرار دارد و مکانی عالی برای توقف و لذت بردن از باقلواهای اصیل ترکی و سایر دسرهاست.
همچنین در این رستوران غذای گرم و نوشیدنی های عالی هم سرو می شود، اما بسیاری از مردم صرفا ً برای خوردن دسر به آن سر میزنند.
این رستوران ویو عالی دارد و اگر کنار پنجره بنشینید، مناظر تاریخی شهر را به راحتی میتوانید تماشا کنید.
با پیاده روی از میدان سلطان احمد میتوانید به رستوران حمدی برسید. همچنین برای اینکه از منطقه بی اوغلو (میدان تکسیم) به این رستوران بروید، باید از پل گالاتا عبور کنید.
این رستوران درست در کنار بازار ادویه قرار دارد.
köşkeroğlu baklava
برای اولین بار در شهر غازیانتپ در سال 1946 توسط Hacı Mehmet Ali تاسیس شد.
اولین شعبه استانبول در سال 1986 افتتاح شد و فروشگاه مرکزی این باقلوای برند و خوشمزه در منطقه کاراکوی قراردارد.
از دیگر شعبات این باقلوا فروشی می توان به شعبه: کاراکوی، شعبه مرتر، شعبه Topçular، شعبه Başakşehir، شعبه Kuyumcukent، رستوران İstWest Köşkeroğlu و فروشگاه های فروش کارخانه Eyüp اشاره کرد.
Hacımimi, Kemeraltı Cd. 46/A, 34425 Beyoğlu/İstanbul