معرفی بهترین برندهای باقلوا در استانبول

  بهترین برندهای باقلوا در استانبول برای کسانی که می‌خواهند طعم اصیل این دسر ترکی را بچشند، انتخاب‌های متنوع و لذیذی ارائه می‌دهند. برندهایی مانند Karaköy Güllüoğlu، که یکی از قدیمی‌ترین و مشهورترین برندها در استانبول است، با باقلواهای دست‌ساز و ترکیبات خاص خود طرفداران بسیاری دارد. علاوه بر این، Beyaz Fırın نیز با انواع […]

بهترین برندهای باقلوا در استانبول

 

بهترین برندهای باقلوا در استانبول برای کسانی که می‌خواهند طعم اصیل این دسر ترکی را بچشند، انتخاب‌های متنوع و لذیذی ارائه می‌دهند. برندهایی مانند Karaköy Güllüoğlu، که یکی از قدیمی‌ترین و مشهورترین برندها در استانبول است، با باقلواهای دست‌ساز و ترکیبات خاص خود طرفداران بسیاری دارد. علاوه بر این، Beyaz Fırın نیز با انواع باقلواها و شیرینی‌های خوشمزه و تازه خود در سطح استانبول شناخته شده است. اگر به دنبال بهترین برندهای باقلوا در استانبول هستید، این برندها قطعاً انتخاب‌هایی عالی خواهند بود.

 

لیستی از بهترین برندهای باقلوا در استانبول

 

فروشگاه های زنجیره ای باقلوا حافظ مصطفی

باقلوا حافظ مصطفی از جمله بهترین باقلوا فروشی‌های استانبول می‌باشد که در خیابان استقلال، منطقه هوبیار و حمیدیه جادسی قرار دارد و علاوه بر انواع باقلوا به داشتن شیرینی و دسرهای متنوع و فوق العاده مثل راحت الحلقوم و آب نبات‌های میوه‌ای معروف است.

 این باقلوا فروشی یکی از باکیفیت‌ترین و تازه‌ترین باقلواهای استانبول را دارد و می‌توانید در هر شعبه آن، از خرید بهترین باقلوا ترکی اطمینان داشته باشید.

 

باقلوای کاراکوی گولواغلو Karaköy Güllüoğlu

یکی از نام‌هایی که در استانبول در کنار باقلوا زیاد خواهید دید کاراکوی گولواغلو است. این برند از قرن ۱۸ تا امروز پابرجاست و در تمام مدت توسط خانواده گولواغلو (Güllüoğlu) اداره می‌شده است.

آن‌ها باقلوای سنتی را با استفاده از بادام زمینی شهر قاضیآنتپ و گردو از شهر کاراحیصار تهیه می‌کنند.

اما برخی شیرینی‌های مخصوص این باقلوا فروشی را باید تا زمانی که در آنجا هستید امتحان کنید. به عنوان مثال، باقلوای شوبیت (şöbiyet) و باقلوای شکلاتی هر دو به دلیل طعم کاملا متفاوت و بی‌نظیر ارزش امتحان کردن را دارند. این باقلوا فروشی در چند قدمی میدان تکسیم، خیابان استقلال و برج گالاتا قرار دارد.

 

رستوران حمدی Hamdi Restaurant

رستوران حمدی در محله امینونو (Eminonu) قرار دارد و مکانی عالی برای توقف و لذت بردن از باقلواهای اصیل ترکی و سایر دسرهاست.

همچنین در این رستوران غذای گرم و نوشیدنی‌های عالی هم سرو می‌شود، اما بسیاری از مردم صرفا ً برای خوردن دسر به آن سر میزنند.

این رستوران ویو عالی دارد و اگر کنار پنجره بنشینید، مناظر تاریخی شهر را به راحتی می‌توانید تماشا کنید.

با پیاده‌روی از میدان سلطان احمد می‌توانید به رستوران حمدی برسید. همچنین برای اینکه از منطقه بی‌اوغلو (میدان تکسیم) به این رستوران بروید، باید از پل گالاتا عبور کنید.

این رستوران درست در کنار بازار ادویه قرار دارد.

 

köşkeroğlu baklava

برای اولین بار در شهر غازیانتپ در سال ۱۹۴۶ توسط حاجی محمد علی (Hacı Mehmet Ali) تاسیس شد. اولین شعبه استانبول در سال ۱۹۸۶ افتتاح شد و فروشگاه مرکزی این باقلوای برند و خوشمزه در منطقه کاراکوی قراردارد. از دیگر شعبات این باقلوا فروشی می‌توان به  شعبه: کاراکوی، شعبه مرتر، شعبه Topçular، شعبه Başakşehir، شعبه Kuyumcukent، رستوران İstWest Köşkeroğlu و فروشگاه‌های فروش کارخانه Eyüp اشاره کرد.

 

 

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *